Autószerviz Szeged: Árajánlatot kérek   
Tel: +36 62 554 013; E-mail: szerviz@kovacsauto.hu

A szegedi Kovács Autó Bosch Car Service a világ 140 országában jelen lévő, több mint 15 ezer minősített autószerelő műhelyből álló, vagyis a világon a legnagyobb minősített, márkafüggetlen autószerviz hálózat tagja.

A Bosch Car Service hálózat

Ez a páratlan hálózat a németországi Hamburgban indult 1921-ben az első műhellyel, amelyet maga a cégalapító Robert Bosch nyitott, vagyis öt év múlva már száz éves lesz. A Bosch cég létrejötte óta az autóvillamosság kiemelkedő innovációt, szaktudást és minőséget produkáló gyártója. A hálózat létrehozása két célt szolgált: azonos minőségű, magas színvonalú szolgáltatást nyújtani a gépkocsi-tulajdonosoknak, és stabil fogyasztói hátteret kiépíteni a Bosch gyártmányainak. Hiszen a Bosch kezdettől fogva elsősorban azzal foglalkozott, ami villamosság az autóban, vagyis a gépkocsi működéséhez szükséges elektromos áram előállítását és felhasználását biztosító alkatrészek gyártásával.

Kovács Autó Bosch Car Service Szeged

Ez először a dinamó és az akkumulátor volt, később jött a generátor és az önindító, és persze ott voltak a szikrát adó gyújtógyertyák, a különféle lámpák, elektromos motorral működő kényelmi berendezések, az ablaktörlőtől az ablakmosóig, majd a mozgatható tükrökig, ablak-, ülés- és tükörfűtésekig. Mára az autó tele van számítógép vezérelte elektronikával, amelynek puszta szabályozása, karbantartása folyamatosan fejlődő, ellenőrzött és minősített szaktudást igényel. Ennek meglétét és ellenőrzését biztosítják a Bosch Car Service autószervizek, amelyeket évente független minősítők ellenőriznek. Az autószerviz hálózat külső megjelenése, szolgáltatásrendszere, kommunikációja, reklámja, PR- és marketingtevékenysége is egységes. Biztosítani kell a kiskereskedelmi alkatrészellátást, amiben a Kovács Autószerviz Szeged különösen erős a mögötte álló alkatrész webáruház és kiemelt választékú alkatrészáruház miatt.

Kovács Autószerviz szolgáltatások

Bosch Car szerviz Szeged, a garancia

A Bosch Car szerviz koncepció lényege ma már a márkafüggetlenség, a teljeskörűség, a minőségbiztosítás és -garancia. Ezt szakmai és autószerviz menedzselési tanfolyamok rendszeres szervezésével, az időszakonkénti kötelező részvétel megkövetelésével és a szigorú számonkéréssel is biztosítják. Így autószerelőink Szegeden minden korszerű szervizelési technikákról időben értesülnek és megkapják hozzá szükséges műszaki hátteret is. A létrehozott, Magyarországon például nagyjából 30-40 kilométerenként, illetve 30-40 ezer lakosonként létrehozott homogén autószerviz hálózat mindezek alapján alkalmas országon belüli olcsó, rendkívül magas biztonságot szavatoló segélyszolgálat létrehozására, amelynek növekvő ügyfélköre egyértelműen bizonyítja a koncepció életképességét.

Árajánlat, időpont kérés
Kérem töltsön ki minden mezőt!
Max file size is 50 MB. A pontos beazonosítás érdekében lehetőség szerint csatolja forgalmi engedélyének fotóját.
Amennyiben időpontot szeretne egyeztetni, kérjük hívja a +36 62/554-013 telefonszámot!