Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Biztosított a szentgotthárdi autógyár jövője

Továbbra is biztosított a szentgotthárdi autógyár jövője. A francia PSA konszern tavaly vásárolta meg az Opelt a General Motorstól, és az új anyacég tervei arra utalnak, hogy rendkívül fontosnak tekinti a magyarországi üzemet.

Több változatot is gyártanak az év motorjából

Az Opel tulajdonosváltását követően is biztosítva van a szentgotthárdi autógyár jövője, a kormány együttműködik a vállalattal a magyar beszállítói kör bővítése érdekében. 2020-tól Szentgotthárdon a PSA számára több motorváltozat is gyártásba kerül abból a típusból, amelyet már háromszor választottak meg az év motorjának. A gyár addig folytatja a mostani tevékenységét. A francia PSA konszern tavaly megvásárolta az Opelt a General Motorstól. A kormány ezt követően azonnal kapcsolatba lépett az új anyacéggel, hogy tárgyaljon a szentgotthárdi üzem jövőjéről, hiszen egy nemzetközi nagyvállalat felvásárlása sokszor átalakításokkal és a működés átszervezésével járhat. Az új tulajdonos tervei mind arra utalnak, hogy Európa második legnagyobb autógyártója fontosnak tartja a fejlett technológiával dolgozó magyarországi üzemet.

Magyarország továbbra is az autógyártás európai nagyhatalma

Az eddigi adatok azt mutatják, hogy az autóipar lendülete 2018-ban is fennmaradhat, hiszen az ágazat januári teljesítménye tíz százalékkal nőtt, az idei tizenöt nagyberuházásból kilenc az autóipart érintette. A legnagyobb elsőkörös beszállítók kapacitása folyamatosan bővül, az Audi január óta már elektromos motorokat gyártását is megkezdte Magyarországon, és épül a Daimler új üzeme Kecskeméten, így Magyarország továbbra is az autógyártás egyik európai nagyhatalma lehet. Az új gyártási folyamathoz szükséges beruházások már megkezdődtek Szentgotthárdon, a terveket felerészt helyi beszállítókkal valósítják meg. A magyarországi üzem mellett szólt a fejlett gyártási technológia, a versenyképesség és a teljesítmény is.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá