Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Az autótisztítás fontossága

Aki kocsival rendelkezik, az biztosan szereti, hogyha annak minden része rendben van, és jól funkcionál. Ennek azonban feltétele az is, hogy minden tiszta legyen. A kosz ugyanis nem csak esztétikai és egészségügyi szempontból fontos, hanem azért is, mert ha felgyűlik, az nagyon könnyen problémákhoz vezethet.

Amire figyelni kell

Akár az az eset áll fenn, hogy naponta használjuk a gépjárművet, akár az, hogy nap mint nap ingázunk vele, elengedhetetlen, hogy folyamatosan tisztán tartsuk, és ügyeljünk is arra, hogy ez az állapot fenntartható legyen, és lehetőleg fenn is tartsuk. Azonban ehhez folyamatos odafigyelésre van szükség, és nem szabad egy pillanatra sem elfeledkeznünk erről. Hogyha fenntartjuk azt az állapotot, hogy mindig rend és tisztaság legyen a kocsiban, azzal sok problémától megkímélhetjük magunkat. Az első ilyen az esztétika és a higiénia. Sokkal kellemesebb ugyanis egy olyan környezetben vezetni, ahol tisztaság van, és nem kell félnünk, hogy például ott egy üres alumínium doboz. A másik fontos szempont az, hogy ha nem figyelünk oda a részletekre, annak egészségügyi következményei is lehetnek. Viszont, ha odafigyelünk, azzal sokat teszünk magunkért. Hogyha a légkondicionáló berendezést vesszük példának, akkor az egy nagyon jó példa, hiszen ebben gyűlik fel a legtöbb piszok, és ez van a legrosszabb hatással a szervezetünkre is. Nagyon gyakoriak az olyan megbetegedések, amelyek a nem megfelelően kitakarított légkondicionáló rendszer miatt következnek be. A legsúlyosabb közülük az asztma, és a különböző tüdőbetegségek, amelyeket nagyon sok ember kap meg napjainkban.

Hogyan végezzük el a munkálatokat?

Hogy az előbb említett esetek ne következhessenek be, szükség van arra, hogy rendszeres időközönként alapos takarítást végezzünk el az autón. Ehhez pedig az kell, hogy rászánjuk az időt, vagy ha nem, akkor vegyük igénybe egy autómosó-és takarító cég szolgáltatásait. Igaz, hogy egy alapos takarítás igénylése nem kis anyagi rááldozással jár, azonban hogyha megtesszük, azzal a jó egészségi állapotunknak biztosítjuk. Amikor erről van szó, akkor ennek kell lennie az elsődleges szempontnak. Találhatók olyan cégek is, amelyek olcsóbban dolgoznak. Igénybe vehetjük ezeket a szolgáltatásokat, és az illetékesek nagyon gyorsan teljesítik majd a rájuk bízott feladatot. Hogyha Ön is részesül ebből, sokkal jobban és egyszerűbben tud majd boldogulni a hasonló feladatokkal.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata