Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Az autótisztítás fontossága

Aki kocsival rendelkezik, az biztosan szereti, hogyha annak minden része rendben van, és jól funkcionál. Ennek azonban feltétele az is, hogy minden tiszta legyen. A kosz ugyanis nem csak esztétikai és egészségügyi szempontból fontos, hanem azért is, mert ha felgyűlik, az nagyon könnyen problémákhoz vezethet.

Amire figyelni kell

Akár az az eset áll fenn, hogy naponta használjuk a gépjárművet, akár az, hogy nap mint nap ingázunk vele, elengedhetetlen, hogy folyamatosan tisztán tartsuk, és ügyeljünk is arra, hogy ez az állapot fenntartható legyen, és lehetőleg fenn is tartsuk. Azonban ehhez folyamatos odafigyelésre van szükség, és nem szabad egy pillanatra sem elfeledkeznünk erről. Hogyha fenntartjuk azt az állapotot, hogy mindig rend és tisztaság legyen a kocsiban, azzal sok problémától megkímélhetjük magunkat. Az első ilyen az esztétika és a higiénia. Sokkal kellemesebb ugyanis egy olyan környezetben vezetni, ahol tisztaság van, és nem kell félnünk, hogy például ott egy üres alumínium doboz. A másik fontos szempont az, hogy ha nem figyelünk oda a részletekre, annak egészségügyi következményei is lehetnek. Viszont, ha odafigyelünk, azzal sokat teszünk magunkért. Hogyha a légkondicionáló berendezést vesszük példának, akkor az egy nagyon jó példa, hiszen ebben gyűlik fel a legtöbb piszok, és ez van a legrosszabb hatással a szervezetünkre is. Nagyon gyakoriak az olyan megbetegedések, amelyek a nem megfelelően kitakarított légkondicionáló rendszer miatt következnek be. A legsúlyosabb közülük az asztma, és a különböző tüdőbetegségek, amelyeket nagyon sok ember kap meg napjainkban.

Hogyan végezzük el a munkálatokat?

Hogy az előbb említett esetek ne következhessenek be, szükség van arra, hogy rendszeres időközönként alapos takarítást végezzünk el az autón. Ehhez pedig az kell, hogy rászánjuk az időt, vagy ha nem, akkor vegyük igénybe egy autómosó-és takarító cég szolgáltatásait. Igaz, hogy egy alapos takarítás igénylése nem kis anyagi rááldozással jár, azonban hogyha megtesszük, azzal a jó egészségi állapotunknak biztosítjuk. Amikor erről van szó, akkor ennek kell lennie az elsődleges szempontnak. Találhatók olyan cégek is, amelyek olcsóbban dolgoznak. Igénybe vehetjük ezeket a szolgáltatásokat, és az illetékesek nagyon gyorsan teljesítik majd a rájuk bízott feladatot. Hogyha Ön is részesül ebből, sokkal jobban és egyszerűbben tud majd boldogulni a hasonló feladatokkal.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson