Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Az autószerelők legfontosabb szerszámai

Könnyű azt hinni, hogy minden szerszám amire szükségünk van egyforma, viszont valójában mindegyik különbözik, ott vannak például a csavarhúzók és a villáskulcsok, amelyek teljesen különbözőek és más dolgokra használják őket. Amikor a legelső szerszámos-ládánkat vesszük, akkor általában az a legalapvetőbb darabokat tartalmazza, olyan szerszámokat, amikkel rutinszerű feladatokat végezhetünk amikor szükség van ezekre, például kerékcserénél vagy olajcserénél.

A multiméter, a head-up navigációs kijelző

A multiméterek nagyszerűek abban, hogy diagnosztizálják és megoldják az elektronikus problémákat. A mai autók tele vannak bonyolult elektronikus szerkezetekkel, például elektromos ablakokkal, digitális rádiókkal és még sok mással is, ezért nehéz pontosan meghatározni, hogy hol is van a probléma, a rengeteg kábel, gomb és kapcsolódás között még a profi gépkocsivezetők is eltévednek néha, erre jó tehát a multiméter. Egy magas minőségű multiméter megengedi önnek, hogy összekapcsolja az elektromos tápellátás csatlakozását a szerszámhoz annak érdekében, hogy megtudja mekkora teljesítmény halad át. A head-up navigációs kijelző képes megjeleníteni a valós idejű autós adatokat, például a sebességet és a fordulatszámot. Egyszerűen dugja be az OBD2 aljzaton keresztül és valós idejű információt küld a kijelzőnek, lehetővé téve, hogy koncentráljon a következő útra.

Az ívhegesztő

Az ívhegesztő a mechanika szempontjából egy nagyon fontos szerszám, és ezek közül a legjobb választás mindenképpen a kompakt gáz/ gáz nélküli hegesztő kiváló teljesítményt nyújt méghozzá versenyképes áron. Még az újonc autószerelők is tudják, hogy egy jó szerelő fel kell legyen szerelve minden szükséges szerszámmal, hiszen fel kell készülni minden eshetőségre. Ha egy szerelő éppen nem rendelkezik egy fontos szerszámmal, akkor garantáltan akkor lesz szükség arra, tehát egy szerelő mindig felkészült kell legyen ügyfelei fogadására. Ha egy szerszámra eddig még soha nem volt szükség, akkor is érdemes beszerezni, hiszen sosem lehet tudni mikor bukkan elő egy új probléma, amivel eddig még nem találkozott. Manapság minden autó különböző ezért a problémák is különbözőek, tehát ezekhez különféle szerszámokhoz van szükség, még akkor is ha költségesebbek, de így a későbbiekben megtérül majd az ára, ha viszont nincs meg egy fontos szerszáma, akkor komoly munkáktól eshet el.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.