Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Az autóm egy kicsit én vagyok – fontos a teljesítmény, de a komfortérzet sem utolsó

Mindig csak a sebesség, a teljesítmény, a fogyasztás! Pedig nem csak ezeken múlik, milyen élmény egy autót vezetni. Apróságnak tűnő dolgok is komfortossá, kellemesebbé tehetik az utat. Mint például egy érintőképernyő – de akár a kormány borítása is.

Felejtsük el a Wunderbaumot!

Amikor az autónkról beszélünk, általában a szokásos paramétereket említjük. A kényelem másodrendű a teljesítmény és a biztonság mellett: kit érdekel, mennyire puha az ülés, az a lényeg, mennyit fogyaszt meg mennyi idő alatt gyorsul fel százra, persze az sem árt, ha átmegy a műszaki vizsgán. A szín is csak a viccbeli nőket érdekli, akik a márkákat nem tudják megkülönböztetni, de a barackrózsaszínt a magentától bármikor. Bár ismertünk egy autószerelőt, akinek az volt az álma, hogy úgy nézzen ki belülről a gépe, mint Jockey Ewingé a Dallasból: nem tudjuk, teljesült-e végül az álma. Igen, a komfortérzetet az is fokozhatja, ha az autó úgy néz ki belül, ahogy nekünk tetszik. Akkor egy kicsit azért jobb sokat vezetni, nem véletlen, hogy a kamionsofőrök vezetőfülkéjében mindig van valami vicces, egyedi, csak a sofőrre jellemző. Például nem a szokásos Wunderbaum himbálózik a műszerfal fölött, hanem valami egyénibb dolog – és az illatosítást máshogy oldják meg. Elég körülnézni a webshopokban, autós szaküzletekben, hogy lássuk, mennyi lehetőségünk nyílik egyedibb kiegészítők, vagy éppen a vezetést, navigálást megkönnyítő eszközök beszerzésére.

Nyugodtan vezethet, nem kell keresgélni

Nem jó a kormány fogása? Van arra is huzat. Kényes a telefonálásra? Rengetegféle kihangosító szettet és telefontartót talál – már tényleg csak a szájára lesz szüksége a beszédhez. Nem hallgathatjuk el, hogy a legújabb kutatások szerint kihangosító szettel is veszélyes telefonálni vezetés közben, mert elvonja a figyelmet az útról. A korszerű autókba már olyan érintőképernyőt szerelnek, ahol szinte minden egyben van: a navigáció, a multimédia, a telefon kihangosítása, a fedélzeti számítógép… Nyugodtabban vezet a sofőr, ha mindent megtalál egy helyen, minden kézre esik, amire szüksége lehet, hogy célhoz érjen. Persze mielőtt nekilát egyéniesíteni az autóját, gondoljon az alap karbantartási feladatokra is! Megvannak a téli gumik? A karosszériát felkészítette a hideg, lucskos időre, összerakta a téli „túlélőcsomagot”? Működni fog a fagyos reggeleken az akkumulátor? Milyen állapotban van a pollenszűrő, nem párásodik majd be az autó? Amennyiben mindenre felkészült, lehet elmélkedni a jármű kényelmi tuningolásán. Semmi nem fagy be, nem rozsdásodik, nem lyukad ki a téli hónapokban – és milyen szép égszínkék ez az üléshuzat!

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2023.12.23-2024.01.01. között  ZÁRVA tart. 2024.01.02-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata