Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Az Audi Sport ügyfélverseny részlege egy minisorozattal jelentkezik

Audi R8 LMS GT2

Az Audi Sport ügyfélverseny részlege egy minisorozatot mutat be nem sokkal az Audi R8 LMS GT2 április 17-én és 18-án Monzában aratott remek győzelmei után. Egyedülálló versenyautók, amelyek vonzzák a figyelmet és hatféle árnyalatban kaphatóak – közölte a modellekről a gyártó a hivatalos felületein.

Színenként egy modellel jelentkezik a nagy teljesítményű Color Edition sorozat

Az elmúlt 13 évet tekintve az Audi Sport ügyfélverseny részlege most először áll elő ilyen színes elgondolással. Színenként egy modellel jelentkezik a Color Edition sorozat. Ezek az autók valódi különlegességek, melyek ilyen formában nem lesznek újra elérhetőek. Az Audi Sport ügyfélverseny részlege által bemutatott mini sorozat egy gyűjtemény részeként, illetve versenyeken megjelenő modellként is egyaránt vonzza a figyelmet. Az elérhető modellek közül az Audi R8 LMS GT2 a legerősebb a 470 kilowatt (640 lóerő) teljesítményével. A szabadon forgatható és sorozatgyártású változaton alapuló V10 erőforrás gyorsítja ezt a nagy teljesítményű modellt. Ráadásul ez a teljesítmény eljuttatta két európai győzelemig április 17-én és 18-án a monzai versenypályán. Eddig négy autógyártó kötelezte el magát a nagy teljesítményű sorozat mellett.

Az Audi Magyarországon, a győri üzemben gyártja az 5,2 literes szívómotort

Az Audi Sport ügyfélverseny részlege az említett sorozat darabjaival párhuzamosan építi az R8 LMS GT2 hagyományos változatát. A versenymodell alumínium és szénszál-erősítésű műanyag kompozit alváza és acélból készült bukókerete ugyanott készül, mint a sorozatgyártású változaté. Érdekesség, hogy az Audi Magyarországon, a győri üzemben gyártja az 5,2 literes szívómotort. A versenykész autó összeállítása Heilbronn-Biberachban történik az Audi Sport ügyfélverseny részlegének egyik csapata által. Természetesen mindez összhangban zajlik az Stéphane Ratel Organization által meghatározott GT2-szabályozással. A Color Edition sorozat hat árnyalattal rendelkezik, melyek fényezésként kerülnek a karosszériára. Ez a karosszéria természetesen szénszál-erősítésű műanyagból készül. Mindez együttesen egy rendkívül igényes, kiváló minőségű és tartós megoldást eredményez, főleg a fóliázással összehasonlítva. Az Audi R8 LMS GT2 Color Edition modelljei hatféle árnyalatban kaphatóak. Kyalami zöld, Misano vörös, Nogaro kék, Sebring fekete, Tactical zöld és Vegas sárga különleges árnyalatokban. Az Audi Sport ügyfélverseny részlege az említett modelleket 349 ezer eurós áron kínálja.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!