Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Az Audi Sport ügyfélverseny részlege egy minisorozattal jelentkezik

Audi R8 LMS GT2

Az Audi Sport ügyfélverseny részlege egy minisorozatot mutat be nem sokkal az Audi R8 LMS GT2 április 17-én és 18-án Monzában aratott remek győzelmei után. Egyedülálló versenyautók, amelyek vonzzák a figyelmet és hatféle árnyalatban kaphatóak – közölte a modellekről a gyártó a hivatalos felületein.

Színenként egy modellel jelentkezik a nagy teljesítményű Color Edition sorozat

Az elmúlt 13 évet tekintve az Audi Sport ügyfélverseny részlege most először áll elő ilyen színes elgondolással. Színenként egy modellel jelentkezik a Color Edition sorozat. Ezek az autók valódi különlegességek, melyek ilyen formában nem lesznek újra elérhetőek. Az Audi Sport ügyfélverseny részlege által bemutatott mini sorozat egy gyűjtemény részeként, illetve versenyeken megjelenő modellként is egyaránt vonzza a figyelmet. Az elérhető modellek közül az Audi R8 LMS GT2 a legerősebb a 470 kilowatt (640 lóerő) teljesítményével. A szabadon forgatható és sorozatgyártású változaton alapuló V10 erőforrás gyorsítja ezt a nagy teljesítményű modellt. Ráadásul ez a teljesítmény eljuttatta két európai győzelemig április 17-én és 18-án a monzai versenypályán. Eddig négy autógyártó kötelezte el magát a nagy teljesítményű sorozat mellett.

Az Audi Magyarországon, a győri üzemben gyártja az 5,2 literes szívómotort

Az Audi Sport ügyfélverseny részlege az említett sorozat darabjaival párhuzamosan építi az R8 LMS GT2 hagyományos változatát. A versenymodell alumínium és szénszál-erősítésű műanyag kompozit alváza és acélból készült bukókerete ugyanott készül, mint a sorozatgyártású változaté. Érdekesség, hogy az Audi Magyarországon, a győri üzemben gyártja az 5,2 literes szívómotort. A versenykész autó összeállítása Heilbronn-Biberachban történik az Audi Sport ügyfélverseny részlegének egyik csapata által. Természetesen mindez összhangban zajlik az Stéphane Ratel Organization által meghatározott GT2-szabályozással. A Color Edition sorozat hat árnyalattal rendelkezik, melyek fényezésként kerülnek a karosszériára. Ez a karosszéria természetesen szénszál-erősítésű műanyagból készül. Mindez együttesen egy rendkívül igényes, kiváló minőségű és tartós megoldást eredményez, főleg a fóliázással összehasonlítva. Az Audi R8 LMS GT2 Color Edition modelljei hatféle árnyalatban kaphatóak. Kyalami zöld, Misano vörös, Nogaro kék, Sebring fekete, Tactical zöld és Vegas sárga különleges árnyalatokban. Az Audi Sport ügyfélverseny részlege az említett modelleket 349 ezer eurós áron kínálja.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2024.05.20-án ZÁRVA tart. 2024.05.21-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata