Autószerviz Szeged: Árajánlatot kérek   
Tel: +36 62 554 013; E-mail: szerviz@kovacsauto.hu

Autóvillamossági szerelő Szeged

Autóvillamossági szerelő – ez a fogalom ma már teljesen mást jelent, mint akár húsz-harminc évvel ezelőtt. Akkor jellemzően két dologra gondoltunk az autóvillamosság szó hallatán. Egyrészt a működéshez és a biztonsághoz kötődő elektromos berendezésekre, a gyújtásra és annak alkatrészeire, továbbá a világításra, illetve másodsorban a szórakoztató elektronikára: a rádióra, kazettás magnóra, ritkábban erősítőre, nyomókra, hangszórókra. Ma tulajdonképpen komputervezérelt a járművek.

Autóvillamossági szerelő Szeged

A Szeged és a környező települések ügyfélkörét kiszolgáló autószervizünk, a Kovács Autó Bosch Car Service minősítésű prémium műhelye szolgáltatásai között természetesen megtalálható az autóvillamossági szerelő is. Napjainkban már az autóvillamossági szerelő olyan informatikus és hardveres egy személyben, aki nélkül egy felsőkategóriás autószerviz el sem képzelhető. Természetesen ehhez megfelelő műszerek, szerszámok és számítógépek is rendelkezésünkre állnak, hiszen az autóelektronika szinte mindent vezérel, irányít és ellenőriz. A szórakoztató elektronika, mint a  CD, DVD és a bluetooth, a kihangosító, a HIFI rádió és annak perifériái is autóvillamosság részét képezik. Továbbá ott van még a navigáció, a tolatóradar vagy tolatókamera, parkolássegítő rendszer. Egy jó autóvillamossági szerelőnek mindenhez érteni kell.

Autóvillamossági szerelő szakműhely

Szegeden és Csongrád megyében természetesen van kiváló munkát végző autóvillamossági szakműhely, de tapasztalataink szerint a megrendelők azt szeretik, ha egy helyen mindenféle szolgáltatást megkapnak. És legalább ilyen fontos az alkatrész-ellátottság, márpedig a Kovács Autó webáruháza és az autószervizzel egy udvarban működő bolt biztos hátteret és kiváló árakat jelent egyidejűleg.

Amúgy is a szervizes és az autóvillamossági szerelő sokszor párban dolgozik. A javítandó alkatrészhez hozzá kell férni. Van, amikor előbb a motorszerelő veszi kézbe a gépet, mert mondjuk ki kell venni a generátort, hogy az javítható legyen. Vagy éppen a feszültségszabályzót kell kezelésbe venni.  A generátor és önindító ellenőrzése, javítása,és cseréje is az autóvillamossági szerelő hatásköre. Autószerviz látogatása alkalmával szinte mindig ellenőriztetni az ablaktörlőt. Jó-e a lapátja, tudja-e a fokozatokat, rángat-e a motor. Elektromos pumpával működik a szélvédőmosó, a fényszóró mosó. Autóvillamossági szerelőhöz tehát nagyon sok minden tartozik.

A motordiagnosztika

Külön számítógép és szoftver szükséges ahhoz, hogy elvégezzük a motordiagnosztikát. Az időben elvégezett gondos és eredményes javítás viszont olyan mechanikai hibákat előz meg, amelyek javítása sokkal többe kerül, mint amennyibe a hiba még autóvillamossági szerelő szinten történő kezelése kerül. A fedélzeti komputer a gépkocsi agya, ennek működésébe belepiszkálni akár végzetes hiba forrása is lehet.

Árajánlat, időpont kérés
Kérem töltsön ki minden mezőt!
Max file size is 50 MB. A pontos beazonosítás érdekében lehetőség szerint csatolja forgalmi engedélyének fotóját.
Amennyiben időpontot szeretne egyeztetni, kérjük hívja a +36 62/554-013 telefonszámot!