fbpx

Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Autónk legelső szervizelései

Sokak számára az autó az egyik legértékesebb vagyona, nélküle elképzelhetetlen lenne a mindennapi rutin, vagy a kikapcsolódás. Vele utazunk, elvisz munkahelyünkre, gyerekeket az iskolába, meglátogatjuk szeretteiket, és még sorolhatnánk. Cserébe óvjuk, és figyelünk rá, hogy mindig útra kész legyen. Annak érdekében, hogy megkapja a megfelelő szintű karbantartást élete minden szakaszában, szüksége van a szakszerű autószerviz ellátásra. Ha új autót vásároltunk, akkor figyelmesen olvassuk el a gyártói utasításokat, a kötelező szervizidőpontokat és a garanciális feltételeket. Sokat spórolhatunk, ha mindent betartunk és tisztában vagyunk autónk tulajdonságaival. Az újonnan vásárolt autó legelső szervizelése általában 12 hónap, vagy meghatározott futásteljesítményen (16-24 ezer km) belül kötelező, a gyártó kézikönyvében megtalálhatóak a pontos adatok. Az új autónk első kötelező szervizelése alkalmával a motorolaj, olajszűrő és levegőszűrő csere az általános autószerviz teendő.

Új autó második kötelező szervize

Második szervizelés is általában egy éven belül, vagy egy meghatározott futásteljesítmény eléréséig kötelező elvégezni, hogy az autó ne veszítse el garanciáját. Második szervizelés során az autószerviz szerelőinek már több dolguk lesz. A szokásos olaj- és szűrő csere mellett ellenőrzik a hűtőfolyadék, ablakmosó, a fékfolyadék és a szervokormány folyadék szinteket. Továbbá a gumiabroncsok, fékek, akku, gyertyák, lámpák, fényszórók és az ablaktörlők is is meg lesznek vizsgálva. Az autószerviz végül igazolja a második kötelező szervizvizsgálatot és a garancia tovább él új autónkra. Ezeket az általános átvizsgálásokat ezután kétévente ajánlott megismételni, még a garanciális idő lejárta után is. Szegedi KA szervizünk márkaszervíz szintű szolgáltatásokkal várja az új autó tulajdonosokat is, akár még garanciális időn belül!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.

Autódiagnosztika

Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.

Részecskeszűrő tisztítás

Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.

Gumiszerviz

Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.

Futómű beállítás

Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.

Autóklíma töltés, tisztítás, javítás

Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.

Lengéscsillapító mérés

Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.

Autófűtés és autóhűtés javítás

Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.

Autó akkumulátor csere, akkuszerviz

Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett. Üdvözlettel: KA csapata