Autószerviz Szeged: Árajánlatot kérek   
Tel: +36 62 554 013; E-mail: szerviz@kovacsauto.hu

Autómosó Szeged időpont egyeztetés: Kiss Ernő 30/958-7615

Gyors és precíz kézi autómosó Szeged

Kézi autómosó kiemelt szolgáltatások: Külső autómosás, belső tisztítás, kárpittisztítás. Sonax autómosó, nanotechnológia használatával. Vállalunk kis teherautó és hajó mosást is.

Időpontfoglalás: +36 30/958-7615

A Kovács autószerviz autómosó szolgáltatása az autó lemosásán túl számtalan más autóápolási szolgáltatást is kínál. Az autómosók ma már a korszerű állagmegóvás része, amelynek eredményeként nő a kocsi élettartama, értékállósága, kellemesebb és kényelmesebb lesz az autó használata. Ezt a komplex szolgáltatást nyújtja a Kovács Autó Szeged autómosója.

Kézi autómosó kedvező áron Szeged belvárosában

A kézi autómosó előnyei

A kézi autómosó precizitása sokkal gondosabban távolítja el a szennyeződéseket, mint a gépi autómosók. Ráadásul a gépi autómosó károsítják az autók fényezését, ez kevés kivételtől eltekintve tévesek. Kézi autómosónk minden foltot maradéktalanul eltávolít. Legyen szó benzin, olaj, kátrány és akár más makacs szennyeződésekről, az autómosás tökéletes lesz. A használt vegyszerek és a berendezések a legkorszerűbbek. A kézi autómosóban a felület törlése, utókezelése sokkal jobb eredményt hoz, mint a gépi szárítás, amely sohasem lehet tökéletes. Ott megmaradnak a cseppek, nyomukban a halvány foltok, itt ez ki van zárva. Kérjen autómosást autószerviz után, illetve nagyobb összegű autószerelés mellé akciósan, ingyen adjuk az autómosó szolgáltatásunkat.

Autómosó szolgáltatásaink

  • külső autómosás
  • belső tisztítás
  • polírozás
  • kárpittisztítás
  • motormosás
  • nanotechnológia
  • hozom-viszem szolgáltatás
Időpont, árajánlat autóápolásra
Kérjen időpontot, árajánlatot autómosónktól
Allowed file extensions are jpg, gif, png. Max file size is 20 MB. Kérjük csatolja forgalmi engedélyét!