Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Időpont kérés

Autójavítás házilag vagy szervizben?

Autójavítás Szegeden korszerű Bosch műszerekkel, szakképzett autószerelőkkel, 7 autószerelő álláson. Válassza minőségi szolgáltatásainkat elérhető árakon! Az autójavításhoz a szakértelmen túl szükség van jól felszerelt műhelyre is. Kevesen birtokolnak a garázsukban csápos emelőt, kompresszort, co hegesztőt, futómű beállítót, kerékkiegyensúlyozót vagy klíma tisztító-ózonozó készüléket engedhessen meg magának. Autójavítás otthon többnyire kimerül a kisebb átvizsgálásokban, mint a folyadék szintek ellenőrzése, fék alkatrészek, gumiharangok és lámpák szemrevételezése.

Autójavítás házilag otthon

Kisebb szereléseket is végeznek sokan, akik például egy ablaktörlő gumicserével szükségtelen az autójavító felkeresése. Kerék cseréhez és más kisebb autójavításhoz  elegendő egy alapvető szerszám készlet, és egy emelő. Szerszámok beszerezhetőek, az autójavítás is tanulható, viszont a 2002 év után gyártott autóknál már a központi vezérlőegysége diagnosztizál. A hiba kijavítását követőileg törölni kell a hibakódot is, és ehhez drága, speciális komputerre van szükségünk. Új autó javítása, kötelező márkaszírvizelése napjainkban már bármely autószervizben megtehető, de otthon házilag kevés eséllyel.

Autójavítás árak szervizben

Váratlan eseti autójavítás mellett ott van még az éves szervizintervallum. Ilyenkor érdemes az autónkat teljesen átvizsgáltatni, hogy tisztában legyünk alkatrészeinek állapotával. Korszerű műszerekkel állítható be pontosan a futómű, a fékek és a kerekek kiegyensúlyozása. Klíma fertőtlenítése, klímarendszer kitakarítása és féltöltése is nehezen oldható meg otthon. Lehet vásárolni klímafertőtlenítő termékeket, de azok kevésbé alaposak és tartós megoldások mint egy autójavításra specializálódott autószervizet bíznánk meg. Az autójavítást tehát bizonyos esetben drága mulatság otthon “megpróbálni”, sok esetben jobban járunk ha évente legalább egyszer átvizsgáltatjuk autók egy autószervizzel. Tekintse meg autószerviz árainkat és kérjen időpontot autójavításra, éves karbantartásra.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere  
Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.
Autódiagnosztika  
Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.
Autó állapotfelmérés  
Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson.
Futómű beállítás  
Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.
Vezérműszíj csere, vezérlés javítás  
Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.
Fékszerviz, fékjavítás  
Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.
Klímatöltés, tisztítás, javítás  
Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.
Automata váltó olajcsere  
Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.
Kuplung javítás, kuplung csere  
Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.
Műszaki vizsgáztatás  
A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.
Részecskeszűrő tisztítás  
Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.
Kipufogó javítás  
Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.
Lengéscsillapító mérés  
Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.
Gumiszerviz  
Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.
Autófűtés és autóhűtés javítás  
Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.
Autó akkumulátor csere, akkuszerviz  
Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.
Dióhéjas szívórendszer tisztítás  
Masszív koromlerakódás borítja a közvetlen befecskendezéses benzinmotorja szívószelepét vagy diesel autója szívósorát? Ne várjon addig, amíg ez problémát okoz!
idő

Tisztelt ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy autószerviz műhelyünk 2023.12.23-2024.01.01. között  ZÁRVA tart. 2024.01.02-től a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.
Üdvözlettel: KA csapata