Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Autójavítás házilag vagy szervizben?

Autójavítás Szegeden korszerű Bosch műszerekkel, szakképzett autószerelőkkel, 7 autószerelő álláson. Válassza minőségi szolgáltatásainkat elérhető árakon! Az autójavításhoz a szakértelmen túl szükség van jól felszerelt műhelyre is. Kevesen birtokolnak a garázsukban csápos emelőt, kompresszort, co hegesztőt, futómű beállítót, kerékkiegyensúlyozót vagy klíma tisztító-ózonozó készüléket engedhessen meg magának. Autójavítás otthon többnyire kimerül a kisebb átvizsgálásokban, mint a folyadék szintek ellenőrzése, fék alkatrészek, gumiharangok és lámpák szemrevételezése.

Autójavítás házilag otthon

Kisebb szereléseket is végeznek sokan, akik például egy ablaktörlő gumicserével szükségtelen az autójavító felkeresése. Kerék cseréhez és más kisebb autójavításhoz  elegendő egy alapvető szerszám készlet, és egy emelő. Szerszámok beszerezhetőek, az autójavítás is tanulható, viszont a 2002 év után gyártott autóknál már a központi vezérlőegysége diagnosztizál. A hiba kijavítását követőileg törölni kell a hibakódot is, és ehhez drága, speciális komputerre van szükségünk. Új autó javítása, kötelező márkaszírvizelése napjainkban már bármely autószervizben megtehető, de otthon házilag kevés eséllyel.

Autójavítás árak szervizben

Váratlan eseti autójavítás mellett ott van még az éves szervizintervallum. Ilyenkor érdemes az autónkat teljesen átvizsgáltatni, hogy tisztában legyünk alkatrészeinek állapotával. Korszerű műszerekkel állítható be pontosan a futómű, a fékek és a kerekek kiegyensúlyozása. Klíma fertőtlenítése, klímarendszer kitakarítása és féltöltése is nehezen oldható meg otthon. Lehet vásárolni klímafertőtlenítő termékeket, de azok kevésbé alaposak és tartós megoldások mint egy autójavításra specializálódott autószervizet bíznánk meg. Az autójavítást tehát bizonyos esetben drága mulatság otthon “megpróbálni”, sok esetben jobban járunk ha évente legalább egyszer átvizsgáltatjuk autók egy autószervizzel. Tekintse meg autószerviz árainkat és kérjen időpontot autójavításra, éves karbantartásra.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Automata váltó olajcsere

Automata váltó olajcsere átöblítéses gépi automata eljárással.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgö