fbpx

Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

Audi Q4 e-tron – megkezdődött a gyártás a szászországi Zwickauban

Audi Q4 E-tron

A szászországi Zwickauban megkezdődött a teljesen elektromos kompakt modell, az Audi Q4 e-tron gyártása. Ez az első elektromos szabadidő-autó, amit az Audi Németországban gyárt – olvasható az Audi oldalán.

Az Audi Q4 e-tron világpremierjét április közepén tartják

Zwickau és az Audi története időben régre nyúlik vissza, hiszen 1909-ben ebben a városban kezdődött el az Audi-személyautók gyártása. Az utóbbi években a gyár átalakult és ma már kizárólag elektromos autókat gyártanak. Az Audi Q4 e-tron a Volkswagen-csoport által kifejlesztett moduláris elektromos platformra épül. Ugyanazon a gyártósoron történik az összeszerelése, mint a Volkswagen ID.4-é. Az Audi Q4 e-tron összeszerelésében a Volkswagen-gyár mintegy 1400 alkalmazottja vesz részt. Illetve további száz Audi-alkalmazott is részt vett a gyártás elindításában. A karosszériaelemek gyártásához szükséges présszerszámok az Audi saját szerszámgyárából származnak. Az Audi Q4 e-tron kiváló minőségével és használhatóságával garantáltan elkápráztatja majd az autótulajdonosokat. A modell világpremierjét április közepén tartják, az európai autópiacon 2021 nyarától lesz elérhető. Az Audi Q4 e-tronnal vonzó áron lehet belépni az elektromos mobilitás prémium világába. Tágas belső térrel rendelkezik, illetve az információk többrétegű megjelenítését lehetővé tevő műszerfallal is. Ráadásul az Audi Q4 e-tron úttörő a kategóriájában a kiterjesztett valóságelemeket alkalmazó vetített kijelzőjével.

Az Audi 2025-ig több mint húsz teljesen elektromos autóval rukkol elő

Az Audi Q4 e-tron gyártása karbonsemleges, a gyár kizárólag megújuló energiát használ a gyártás során, továbbá hatékony saját hő- és villamoserőművel is rendelkezik. Emellett egyéb erőfeszítéseket is tesz a környezetért, a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséért az Audi, hiszen az Audi Q4 e-tron életciklusának a végén az autó akkumulátorát újból fel lehet használni vagy újrahasznosítani az akkumulátorgyártás nyersanyagainak kinyerésével. Az Audi itt nem áll meg, hiszen tovább folytatja a fejlesztéseket és arra törekszik, hogy 2025-ig több mint húsz teljesen elektromos autóval rukkoljon elő. Mindemellett pedig tovább szeretné bővíteni a konnektoros hibridjeinek a számát is. Az ingolstadti és a neckarsulmi gyárak, vagyis az Audi fő gyártási helyszínei szintén bekapcsolódnak az elektromos autók gyártásába. A tervek szerint 2022-ben elkészül az első olyan Audi, mely a Porschéval közösen fejlesztett PPE, vagyis prémium elektromos platformra épül.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.

Autódiagnosztika

Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.

Részecskeszűrő tisztítás

Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.

Gumiszerviz

Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.

Futómű beállítás

Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.

Autóklíma töltés, tisztítás, javítás

Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.

Lengéscsillapító mérés

Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.

Autófűtés és autóhűtés javítás

Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.

Autó akkumulátor csere, akkuszerviz

Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett. Üdvözlettel: KA csapata