fbpx

Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00

Szeged

Kossuth Lajos sugárút 85.

+36-62-554-013

Árajánlat, időpont kérés

2019-es Év Autója-díj: Két Hyundai modell is a várományosok között

Vélhetően minden autógyártó feltett szándéka, hogy valamelyik modelljével elnyerje a hatalmas elismerést jelentő Év Autója-díjat. Nos, a Hyundai tett egy nagy lépést ez irányban, ugyanis a Hyundai Santa Fe és a Hyundai Nexo is felkerült a nemzetközi újságírók által összeállított listára.

Hyundai Nexo

A hidrogénhajtás talán a legkedvezőbb megoldás, hiszen a sokak szerint leáldozó dízel után, a benzines korszak sem lesz sokáig fenntartható, a hibrid autókat meg ugye alapvetően benzinmotor mozgatja. A hidrogénnel az a legnagyobb probléma, hogy a tárolása közel sem egyszerű, hiszen folyamatosan hűteni kell, raktározás során a meghibásodás szóba se jöhet. Ha mégis, igen nagy robbanással kell kalkulálnunk. A Nexo, a Hyundai második hidrogénhajtású járműve azonban csak az első olyan modell, amit bárki megvásárolhat szalonban. Nos, nálunk erre még sajnos nem lesz lehetőség, hiszen hidrogéntöltőkút-hálózat hiányában ennek valljuk be, nem sok értelme lenne. Németországban, Dániában vagy Norvégiában viszont már valós kereslettel lehetett kalkulálni. A sorozatgyártású SUV hatalmas előnye, hogy tele tankkal közel 800 kilométer megtételére van lehetőség. A 160 lóerős járműnek valamivel kevesebb mint 10 másodperc szükségeltetik ahhoz, hogy elérje az óránkénti 100 kilométeres sebességet. Rendkívül jól felszerelt önvezető rendszerrel látták el, így autópályán probléma nélkül elintéz a sofőr helyett szinte mindent. Az ára tekintve, hogy méregdrága technológiáról beszélünk, igencsak borsos lesz: a Nexoért valamivel több mint 20 millió forintot kérnek a vásárlóktól.

Hyundai Santa Fe

A dél-koreai autógyártó legnagyobb SUV-ja méreteit tekintve tovább gyarapodott. A legújabb generációs Santa Fe 477 centiméter hosszú lett, azaz 7 centit nőtt. Nem csak hosszban, hanem tengelytávot tekintve is jelentős, 6,5 centiméteres többletet regisztrálhatunk. A méretnövekedés eredményeként tágasabb és ergonomikusabb belső teret sikerült kialakítani. Csakúgy, mint az előző szériák esetében, itt is választhatunk 5 vagy 7 üléses kivitelek közül. Az első modelleket kizárólag automata sebességváltóval lehet megvásárolni. Nagy újítás, hogy a saját mérnökök által kifejlesztett nyolcgangos váltóra cserélik az eddig megszokott hatfokozatút. Igen nagy figyelmet szenteltek a biztonsági rendszerek fejlesztésére. Olyan extrák kerültek beszerelésre, mint például a Safety Exit Assist, amely megakadályozza az utasok kiszállását, ha azok figyelmetlenül egy szembejövő autó előtt akarnák kinyitni az ajtót.

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Időpont kéréshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!

Olajcsere, szűrő csere

Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Fékszerviz, fékjavítás

Személy és kisteher gépjárművek hidraulikus fékrendszereinek javítása, karbantartása. Pontos hibamegállapítás, gyors javítás, hogy autója mielőbb biztonsággal használható legyen.

Olajcsere, szűrő csere Időszakos és kilométer függő kötelező karbantartási művelet. Motorolaj és az olajszűrő cseréje, szükség esetén a gépjárműben megtalálható szűrők ellenőrzése és cseréje.

Kuplung javítás, kuplung csere

Kuplung rendszerek teljeskörű javítása, kuplung készletek cseréje rövid határidővel kedvező alkatrész árakkal.

Műszaki vizsgáztatás

A gépjármű forgalmi engedélyében szereplő éppen aktuális műszaki vizsga lejárati időpontjának meghosszabbítása egy erre kijelölt műszaki vizsga állomáson a gépjárművön elvégzett kötelező átvizsgálást követően.

Kipufogó javítás

Személy és kisteher gépjárművek kipufogó rendszereinek javítása, cseréje rövid határidővel, hogy a javítás után ismét a megszokott komfort érzete legyen vezetés közben.

Autó állapotfelmérés

Szakszerű és modern műszerekkel történő gépjármű vizsgálat, hogy Ön és családja nyugodtan autózhasson

Vezérműszíj csere, vezérlés javítás

Kötelezően előírt karbantartási művelet mely során a vezérműszíj és a hozzá szorosan kapcsolódó alkatrészek (szíjfeszítő, vezetőgörgő, vízszivattyú) cseréje történik. Vezérlés javításra a motorvezérlés felől hallható rendellenes hang esetén van szükség vagy egy felvillanó hibajelzés során eltárolt a vezérlés meghibásodására utaló hibakód miatt.

Autódiagnosztika

Hibajelzés esetén az autó elektromos berendezéseinek, vezérlőegységeinek vizsgálata naprakész márkafüggetlen vagy egyes típusoknál akár gyári diagnosztikai szoftverek segítségével.

Részecskeszűrő tisztítás

Másnéven DPF tisztítás. A meghibásodott részecskeszűrő rendszerek javítása, az eltömődött részecskeszűrők tisztítása.

Gumiszerviz

Személy és kisteherautók gumiabroncsainak cseréje és centrírozása akár 20” feletti felniátmérő esetén is. TPMS rendszerek javítása, defekttűrő ( Runflat ) abroncsok szakszerű cseréje. Szerelés és centrírozás nagy kapacitással.

Futómű beállítás

Nem megfelelő úttartás, rendellenes gumikopás vagy futómű alkatrész cseréje után elvégzendő művelet melyet a legkorszerűbb Hunter márkájú berendezéssel végzünk.

Autóklíma töltés, tisztítás, javítás

Személy és kisteher gépjárművek klímaberendezéseinek töltése R134A és R1234yf ( régi és új típusú ) klímagázzal, klímarendszerek javítása képesítéssel rendelkező kollégákkal. Klímatisztítás és utastér fertőtlenítés akár ózonos eljárással is.

Lengéscsillapító mérés

Instabil nem pontos úttartás esetén elsődleges diagnosztikai mérés mely során pontos értéket kap autója lengéscsillapítóinak %-os állapotáról. 30.000km-ként ajánlott vizsgálat.

Autófűtés és autóhűtés javítás

Gépjárműve hűtő-fűtő rendszerének akár megbontás nélküli hibamegállapítása, szakszerű javítása.

Autó akkumulátor csere, akkuszerviz

Gépjármű akkumulátorok vizsgálata, töltő rendszerek ellenőrzése, diagnosztikája. Hagyományos és AGM akkumulátorok cseréje, akkumulátor vezérlőegységek szükség szerinti alapbeállítása.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Az üzenet küldése sikeres!

Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot a KA Bosch Car Szerviz munkafelvételével, hamarosan válaszolunk levelére, vagy felhívjuk a megadott telefonszámon egyeztetés végett.

Tájékoztatjuk, hogy 2021.12.24. és 2022.01.02. között ZÁRVA tartunk. 2022.01.03-tól a megszokott nyitvatartási rendben várjuk Önöket!

Üdvözlettel: KA csapata