Autószerviz Szeged: Árajánlatot kérek  I Tel: +36 62 554 013 I szerviz@kovacsauto.hu

Chiptuning autószervizben Szegeden, garanciával és teljesítmény javulás ellenőrzése helyben. Szervizünk több mint 10 éve foglalkozik autódiagnosztikával, tudjuk mit érdemes tuningolni az autón!

Chiptuning Szeged

Az ember mindig fél autója gyári beállításának módosításától. Hallani, hogy egy rosszul beállított chiptuning akár féléven belül tönkre vághatja az autó motorját. Az internet roskadásig van rendelhető tuningbox kínálattal, ígérve egyszerű használatukat. Fejlett autószerviz diagnosztikával chiptuning előtti és utáni teljesítmény növekedés pontosan mérhető. Autószerelőink ellenőrzik a motorvezérlés beállításait, a chiptuning optimális működését. Ezt az autódiagnosztikát évente érdemes minden chiptuning után megismételni. Kellő körültekintéssel, szakértelemmel, megfelelő felszereltséggel és kontrollal garantáljuk, hogy elégedett lesz hosszútávon.

A chiptuning előnyei

A chiptuning az autó szoftveres gyári beállításának egyedi módosítását jelenti. Az autógyártók többféle okból is visszafogták a jármű valódi teljesítményét. A chiptuning során a motorvezérlő chipbe egy másik, a gyárilag megadott középértékektől kis mértékben eltérő beállításokat programozunk. Kis mértékben módosítjuk a leszabályozási fordulatszámot és a teljesítmény korlátozást. A különböző terhelési állapotokhoz pontosabb befecskendezési és előgyújtás értékeket állítunk be. Ezzel párhuzamosan minden más adatot figyelemmel követünk. Terhelés alatt ellenőrizzük a motor fogyasztását és a károsanyag kibocsátását, a motorból kivehető a legnagyobb teljesítményt, mindezt a motor élettartamának maximális figyelembevételével. Természetesen az eredeti beállításokat lementjük. A módosítások teljesen az ügyfél igényeihez igazíthatóak. A chiptuning optimális beállításaival az autó vezethetősége, menetdinamikája nagymértékben nő és a fogyasztás csökken.

Árajánlat, időpont kérés
Kérem töltsön ki minden mezőt!